CV EN SANITAIR IN OELEGEM

Energiezuinige oplossingen

Willems & Partners bv is uw specialist in aangenaam en energiezuinig wonen. Wij werken aan uw cv en sanitair in Oelegem. Onze vakmannen adviseren u energiezuinige oplossingen op maat van uw woning, van cv en sanitair tot warmtepompen, zonneboilers en ventilatie. U wilt renoveren of een nieuwe badkamer? Ons team van professionals uit Oelegem helpt u graag verder. U kan rekenen op onze slimme ideeën voor fijn wonen!

Uw woning en leefomgeving komen bij ons op de eerste plaats. Samen met u bespreken we uw wensen en verwachtingen voor uw woning, van cv en sanitair, tot meer. Wij reiken u professionele, innovatieve know-how aan, in regel met de normen en technisch het neusje van de zalm. Dat is Willems & Partners uit Oelegem, wij staan tot uw dienst.
U kan ons hier contacteren voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

INSTALLATIE, HERSTELLING EN ONDERHOUD CV OELEGEM

Installatie CV

Wilt u een een CV laten installeren in Oelegem. Dan bent u bij Willems & Partners aan het juiste adres. Willems & Partners zoekt altijd naar de meest efficiënte energiezuinige oplossingen voor u. Samen met u zorgen we voor een uitstekend resultaat. Een verwarmingsinstallateur uit Oelegem komt zo snel mogelijk te plaatse.
Neem hier contact met ons op voor een gratis offerte of meer informatie.

Hersteling en onderhoud CV

Is uw verwarming kapot in Oelegem, of laat u deze graag even nakijken? Willems & Partners doet herstellingen en onderhoud van uw CV. Net zoals wij zorgen voor de vervanging van uw radiatoren en CV-ketels. Dit gebeurt met de beste materialen, waaronder Buderus en Vaillant. Onze verwarmingsexpert komt zo snel mogelijk ter plaatse in Oelegem.

HULP NODIG MET CV EN SANITAIR?

SANITAIR EN RENOVATIE BADKAMER OELEGEM

Renovatie badkamer 

Willems & Partners is met meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in het renoveren van uw badkamer in Oelegem. Een dringende herstelling van uw badkamer in Oelegem wordt snel en keurig uitgevoerd door ons team. Uw sanitair is onze zorg.

WC en waterleiding kapot Oelegem

Wij kunnen zorgen voor het opsporen van de meest diverse lekken (afvoer, waterleiding, cv …). Wanneer uw WC of waterleiding kapot is in Oelegem, komen wij deze herstellen met onze suppersnelle service. Onze specialisten en ons team staan voor u klaar met efficiënte  oplossingen.
Neem hier contact met ons op voor uw mogelijkheden te bespreken.

HULP NODIG MET CV EN SANITAIR?

RENOVATIE SCHOUW OELEGEM

Renovatie schouw in Oelegem

Bij de renovatie van uw schouw komen er verschillende zaken bij kijken. Onze installateurs uit Oelegem zorgen voor uw gemak en een top service. Bekijk hieronder onze specifieke diensten en neem hier contact met ons op.

  • check condensatieketel label A
  • controle rookgaskanalen
  • volledige check conformiteit Europese Ecodesignverordening

HULP NODIG MET DE RENOVATIE VAN UW SCHOUW?

WARMTEPOMP OELEGEM

WARMTEPOMP CV

Willems & Partners biedt algemene oplossingen aan voor vloerverwarming in Oelegem. Met een warmtepomp bespaart u 70% op uw energiefactuur, dit is perfecte oplossing in combinatie de vloerverwarming. Neem hier contact met ons op over uw mogelijke besparingen. De warmtepomp kan gecombineerd worden met een verwarmingsketel. Onze verwarmingsinstallateur uit Oelegem zorgt ervoor. Neem hiervoor contact met ons op.

ZONNEPANELEN OELEGEM

INSTALLEREN ZONNEPANELEN IN OELEGEM

Willems & Partners installeert zonnepanelen en zonneboilers met hoog rendement in Oelegem. Thermische zonnepanelen produceren warm water via een zonneboiler en leveren warmte aan de verwarming. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden met zonnepanelen? U wilt meer informatie?
Neem dan hier contact met ons op.

HULP NODIG MET UW ZONNEPANELEN?

VENTILATIESYSTEEM OELEGEM

VENTILATIESYSTEEM OELEGEM

Willems & Partners installeert uw ventilatiesysteem volgens de hoogste kwaliteitsnormen in Oelegem. Doorgedreven isolatie en winddicht bouwen zorgt voor besparing op de energiefactuur, maar de luchtkwaliteit vermindert hierdoor. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van Willems & Partners met ventilatiesystemen?
Neem dan hier contact met ons op.

HULP NODIG MET UW VENTILATIESYSTEEM?