Ventilatie en ventilatiesysteem op maat van uw woning

EEN PERFECT LUCHTKLIMAAT IN UW WONING

Vandaag is een ventilatie en ventilatiesysteem voor uw woning een must. Doorgedreven isolatie en winddicht bouwen zorgt voor besparing op de energiefactuur, maar de luchtkwaliteit vermindert hierdoor. Daarom is ventilatie zo belangrijk. Willems & Partners biedt u op dit vlak diverse oplossingen aan.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden met ventilatie en een ventilatiesysteem? U wilt meer informatie? Onze specialisten en ons team staan voor u klaar met efficiënte oplossingen. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak, in een persoonlijk gesprek ontdekt u alle mogelijkheden. Neem hier vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

C-ventilatie

De C-ventilatie zuigt via roosters verse lucht binnen, die in de natte ruimte (badkamer, keuken of toilet) wordt weggehaald via een ventilatorsysteem.

D-ventilatie

Bij D-ventilatie wordt de warmte van de weggezogen lucht gerecupereerd in de aangevoerde lucht, waardoor er bijna geen warmteverlies optreedt. Dit systeem wordt vandaag het vaakst toegepast in renovatieprojecten en nieuwbouw. Het levert u als klant een voordeel op in het  EPB-verhaal.

Aandachtspunten bij ventilatie en uw ventilatiesysteem

  • er zijn vele mogelijke configuraties, voor elk budget
  • ventilatie wordt steeds belangrijker, er zijn heel wat normen en wetten van toepassing
  • een goed uitgebalanceerde ventilatie zorgt voor een gelijke aanvoer en afvoer van lucht waardoor de installatie optimaal functioneert
  • een juiste afstelling van de ventilatie is noodzakelijk; dit om de schimmelvorming en de daarmee gepaard gaande gezondheidsklachten te voorkomen

HULP NODIG MET CV EN SANITAIR?