WIJ MAKEN ER WERK VAN

UW BADKAMER TIPTOP

Samen met u leggen we het traject vast voor de renovatie van uw badkamer. U wilt een oplossing van A tot Z, met inbegrepen de bekabeling voor de elektriciteit en het nodige kap-en breekwerk? Een renovatie die klopt met uw leefomgeving? Wij zorgen ervoor! U kunt voor het hele traject rekenen op een grondige en kwaliteitsvolle service door een ervaren team van medewerkers. Ook voor kleine en grote herstellingen kunt u dagelijks bij ons team terecht. We zijn er voor u, neem hier contact met ons op.

Onze diensten

  • badkamerrenovatie
  • nieuwbouw
  • grote en kleine herstellingen
  • vernieuwen van afvoer en waterleidingen
  • regenwater recuperatie

Wij kunnen zorgen voor het opsporen van de meest diverse lekken (afvoer, waterleiding, cv …). Ons team is erg sterk in het herstellen ervan. Onze jarenlange ervaring en sterke knowhow staat garant voor een goed resultaat. Ten slotte kunt u bij dringende herstellingen op een supersnelle service rekenen.Uw sanitair is onze zorg!

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u ook een perfecte badkamer op maat van uw woning? Onze specialisten en ons team staan voor u klaar met efficiënte  oplossingen, in een persoonlijk gesprek ontdekt u alle mogelijkheden.

HULP NODIG MET CV EN SANITAIR?