CV EN SANITAIR IN ‘s GRAVENWEZEL

Energiezuinige oplossingen

Willems & Partners bv is uw specialist in aangenaam en energiezuinig wonen in ‘s-Gravenwezel. Wij werk aan uw cv en sanitair in ‘s-Gravenwezel. Onze vakmannen adviseren u energiezuinige oplossingen op maat van uw woning, van cv en sanitair tot warmtepompen, zonneboilers en ventilatie. U wilt renoveren of een nieuwe badkamer? Ons team van professionals uit ‘s-Gravenwezel helpt u graag verder. U kan rekenen op onze slimme ideeën voor fijn wonen!

Uw woning en leefomgeving komen bij ons op de eerste plaats. Samen met u bespreken we uw wensen en verwachtingen voor uw woning, van cv en sanitair, tot meer. Wij reiken u professionele, innovatieve know-how aan, in regel met de normen en technisch het neusje van de zalm. Dat is Willems & Partners uit ‘s-Gravenwezel, wij staan tot uw dienst.
U kan ons hier contacteren voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

INSTALLATIE, HERSTELLING EN ONDERHOUD CV EN SANITAIR IN ‘S-GRAVENWEZEL

Installatie CV

Wilt u een een CV laten installeren in ‘s-Gravenwezel. Dan bent u bij Willems & Partners aan het juiste adres. Willems & Partners zoekt altijd naar de meest efficiënte energiezuinige oplossingen voor u. Samen met u zorgen we voor een uitstekend resultaat. Een verwarmingsinstallateur uit ‘s-Gravenwezel komt zo snel mogelijk te plaatse.
Neem hier contact met ons op voor een gratis offerte of meer informatie.

Hersteling en onderhoud CV

Is uw verwarming kapot in ‘s-Gravenwezel, of laat u deze graag even nakijken? Willems & Partners doet herstellingen en onderhoud van uw CV. Net zoals wij zorgen voor de vervanging van uw radiatoren en CV-ketels. Dit gebeurt met de beste materialen, waaronder Buderus en Vaillant. Onze verwarmingsexpert komt zo snel mogelijk ter plaatse in ‘s-Gravenwezel.

HULP NODIG MET CV EN SANITAIR?

SANITAIR EN RENOVATIE BADKAMER  ‘S-GRAVENWEZEL

Renovatie badkamer 

Willems & Partners is met meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in het renoveren van uw badkamer in ‘s-Gravenwezel. Een dringende herstelling van uw badkamer in ‘s-Gravenwezel wordt snel en keurig uitgevoerd door ons team. Uw sanitair is onze zorg.

WC en waterleiding kapot ‘s-Gravenwezel

Wij kunnen zorgen voor het opsporen van de meest diverse lekken (afvoer, waterleiding, cv …). Wanneer uw WC of waterleiding kapot is in ‘s-Gravenwezel, komen wij deze herstellen met onze suppersnelle service. Onze specialisten en ons team staan voor u klaar met efficiënte  oplossingen.
Neem hier contact met ons op voor uw mogelijkheden te bespreken.

HULP NODIG MET CV EN SANITAIR?

RENOVATIE SCHOUW ‘S-GRAVENWEZEL

Renovatie schouw in ‘s-Gravenwezel

Bij de renovatie van uw schouw komen er verschillende zaken bij kijken. Onze installateurs uit ‘s-Gravenwezel zorgen voor uw gemak en een top service. Bekijk hieronder onze specifieke diensten en neem hier contact met ons op.

  • check condensatieketel label A
  • controle rookgaskanalen
  • volledige check conformiteit Europese Ecodesignverordening

HULP NODIG MET DE RENOVATIE VAN UW SCHOUW?

WARMTEPOMP ‘S-GRAVENWEZEL

WARMTEPOMP CV

Willems & Partners biedt algemene oplossingen aan voor vloerverwarming in ‘s-Gravenwezel. Met een warmtepomp bespaart u 70% op uw energiefactuur, dit is perfecte oplossing in combinatie de vloerverwarming. Neem hier contact met ons op over uw mogelijke besparingen. De warmtepomp kan gecombineerd worden met een verwarmingsketel. Onze verwarmingsinstallateur uit ‘s-Gravenwezel zorgt ervoor. Neem hiervoor contact met ons op.

ZONNEPANELEN ‘S-GRAVENWEZEL

INSTALLEREN ZONNEPANELEN IN ‘S-GRAVENWEZEL

Willems & Partners installeert zonnepanelen en zonneboilers met hoog rendement in ‘s-Gravenwezel. Thermische zonnepanelen produceren warm water via een zonneboiler en leveren warmte aan de verwarming. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden met zonnepanelen? U wilt meer informatie?
Neem dan hier contact met ons op.

HULP NODIG MET UW ZONNEPANELEN?

VENTILATIESYSTEEM ‘S-GRAVENWEZEL

VENTILATIESYSTEEM ‘S-GRAVENWEZEL

Willems & Partners installeert uw ventilatiesysteem volgens de hoogste kwaliteitsnormen in ‘s-Gravenwezel. Doorgedreven isolatie en winddicht bouwen zorgt voor besparing op de energiefactuur, maar de luchtkwaliteit vermindert hierdoor. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van Willems & Partners met ventilatiesystemen?
Neem dan hier contact met ons op.

HULP NODIG MET UW VENTILATIESYSTEEM?